El proper diumenge dia 3 d’abril es celebrarà la 11ena edició del Dia de l’Estany i la 5ena Mostra gastronòmica a l’Estany d’Ivars i Vila-sana.

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia de l’Estany com ara la mítica plantada d’arbres que aquest any hi col·laboren l’ANC Pla d’Urgell i el CAI d’Ivars d’Urgell, passejades a cavall a càrrec de l’empresa Centre Eqüestre Lliri Blau de Linyola, mostra d’anellament a càrrec d’anelladors experts i degustació de tasts de cuina d’estany que enguany l’ingredient protagonista n’és la Vedella amb els restaurants col·laboradors dels anys passats: Petit Xiroi de Vila-sana, Amoca de Linyola, Cal Modest i Cal Xelín d’Ivars d’Urgell, Castell del Remei i 2007 de la Fuliola.

12417752_1578562085791608_4610066608959466919_n

Aquest any la novetat de la mostra gastronòmica és la que inclou el receptari, que a banda de trobar les receptes dels restaurants i els productes dels col·laboradors, Vi Gotim Bru i Gotim Blanc del Castell del Remei, i el Pa del forn Can Gil d’Ivars d’Urgell, hi trobem un passaport gastronòmic.

El passaport gastronòmic permet optar a fantàstics premis. Cal, d’entrada, visitar els restaurants que participen a la mostra abans del 2 d’octubre de 2016 i que aquests el segellin.
Per poder-se benefi ciar dels premis, és imprescindible presentar-lo al restaurant i realitzar un mínim d’un àpat per a dos persones. També és imprescindible fer la reserva prèvia i comunicar que es vol fer ús del passaport.
Premis:

• 6 segells. Permet optar al sorteig d’una estada per a dos adults amb 1 o 2 nens en habitació quàdruple / triple a
Montsonís, esmorzar a “La Botiga” de Montsonís i activitat familiar “Els ocells del nostre entorn”.
• 5 segells. Permet optar al sorteig de diversos xecs regal: un 2×1 en visites a tres castells a escollir entre el Castell de
Montclar, el Castell de Montsonís, el Castell de Florejacs o el Castell de Vicfred; dues entrades al Laberint de Blat de
Moro de Castellserà; un esmorzar a la “botiga” de Montsonís; un tasta’m 100% Pla d’Urgell que inclou pícnic amb
productes de proximitat i vista a l’Espai Cultural dels Canals i un 2×1 als restaurants de la mostra de dilluns a divendres.
• 4 segells o més. Tothom amb quatre o més segells pot fer una visita guiada a l’estany per a dos persones inclòs el
lloguer de bicicletes i/o binocles.

(premis a càrrec de Castells de Lleida, La Sabina, Fundació Castell Culturals de Catalunya,  La botiga de Montsonís i dels 6 resturants de la Mostra gastronòmica i dels 6 restaurants participants a la Mostra gastronòmica Petit Xiroi de Vila-sana, Amoca de Linyola, Cal Modest i Cal Xelín d’Ivars d’Urgell, Castell del Remei i 2007 de la Fuliola).

El receptari es podrà aconseguir el mateix Dia de l’estany a la Mostra gastronòmica, al punt d’informació de Vila-sana, al Centre de visitants de Cal Sinén, al Consell Comarcal del Pla d’Urgell o bé a cadascun dels 6 restaurants esmentats anteriorment.

El mateix cap de setmana a la població d’Ivars d’Urgell, concretament els dies 2 i 3 d’abril es durà a terme la Fira de l’Estany, amb tots d’activitats per a tots els públics. Us podeu informar a l’ajuntament d’Ivars d’Urgell en què hi trobareu el programa dels actes com ara parades amb productes artesans, projeccions, show cooking, tast de vins…

Podeu descarregar el cartell aquí >>

Gràcies!

Deja una respuesta