Diumenge dia 15 de novembre de 2015

Ens reunirem a les 8.30 al punt d’informació de Vila-sana i tot seguit ens desplaçarem al bosc de ribera de Cal Aragonès. El Fermí Sort, biòleg i membre d EGRELL, ens farà el guiatge i un taller per a conèixer de més a prop aquesta grup faunístic de petits mamífers que habiten a l’entorn de l’estany, com poden ser ratolins de camp, musaranyes, talps i altres espècies.

Cartell Semice 2015

El seguiment es fa a través de la metodologia del programa SEMICE (seguiment de petits mamífers de Catalunya), que a l’estany es realitza a través d’un voluntariat on tothom pot participar acompanyats per especialistes. S’utilitzen tècniques no lesives a través de trampes específiques que permeten comprovar quines espècies hi ha a l’espai, fer aproximacions de densitats i valorar el seu estat biològic. Els micromamífers són un bon indicador de qualitat ambiental d’un sistema natural.

Programació:

8:30 h – Trobada al punt d’informació de Vila-sana.

9.00 h – Xerrada i presentació sobre els micromamífers de l’estany.

10:00 h – Passejada i recorregut per comprovar les trampes instal·lades prèviament, les espècies presents, el seu estat biològic i valorar la situació de les poblacions i el medi.

Es recomana portar roba còmoda i caçat adequat.

Us podeu descarregar el cartell

Deja una respuesta